Telefontid hver dag kl. 08.00 - 20.00

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

 

Den Lille Hundepension udlejer bokse af forskellig størrelse tilpasset hunden/hundenes behov som beskrevet i Bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med og opdræt af hunde samt hundepensioner og hundeinternater på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2018/132

Hundens/hundenes ophold sker på ejerens ansvar. Denne har mulighed for at kontrollere bokse og udenomsarealer efter forudgående aftale.

Fastsættelse af priser og betingelser for afbestilling: Se hjemmesidens faneblad Priser:

https://denlillehundepension.dk/priser/

Ved behov for ikke-akut dyrlæge, kontaktes ejer først. Ved akut behov for dyrlæge kontaktes ejer, så vidt det er muligt

Ejer tager det overordnede ansvar for, om hunden/hundene skal til dyrlæge eller ikke. Hvis Den Lille Hundepension skønner, at hunden/hundene lider eller dyreværnsloven overtrædes, hvis den/de ikke bliver tilset af dyrlæge, vil hunden/hundene blive tilset af dyrlæge uanset. Dette vil ske for ejers regning. Den Lille Hundepension benytter Dyrlægegruppen Thy. Ønskes anden dyrlæge, skal dette meddeles og ejer betaler for kørsel hertil.

Behandling af personlige data: https://denlillehundepension.dk/om-os/persondatapolitik/

Personlig oplysninger gemmes i 5 år, hvorefter de slettes, med mindre ejer fortsat ønsker at være registreret til brug for fremtidige bookninger.

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok